» ALD vaihtoautot

ALD vaihtoautot

Suomen reiluimman vaihtoautokaupan tarjoaa ALD Automotive. ALD Automotive on Suomen johtava huoltoleasingpalveluja tuottava yritys. Leasingpalveluiden lisäksi ALD Automotive tarjoaa maan kattavimman valikoiman lähes uudenveroisia vaihtoautoja.  Otamme vanhan autosi vaihdossa ja tarjoamme rahoituksen uuteen, kysy tarjousta! Voit tutustua tarjontaamme kotisivuillamme tai vaihtoautoliikkeissämme Vantaalla ja Tampereella.

Muutoksia myymäläketjussa! Oulun ALD vaihtoautot -liike lopettaa toimintansa 19. joulukuuta 2014. ALD vaihtoautojen valikoima laajenee joulukuussa kattamaan myös Vantaan Kaivokselan Easy Km -vaihtoautomyymälän henkilö- ja pakettiautovalikoiman. Kaivokselan autovalikoima tulee näkyviin kotisivuillemme lähiaikoina.

ALD vaihtoauton tunnusmerkkejä:

  • autot ovat säännöllisesti huollettuja
  • autot ovat hyvin varusteltuja
  • autoille myönnetään ALD Takuu*
  • autot ovat vähän ajettuja
  • autot ovat Suomessa ensirekisteröityjä

*ALD Takuu myönnetään yksityiskäyttöön rekisteröitäville vaihtoautoille, jotka ovat myynnissä aldvaihtoautot.fi -sivustolla.

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja keräämme jatkuvasti palautetta toiminnastamme. Muutamia otteita saamastamme palautteesta:

"Palvelu oli ystävällistä ja tosi asiallista. Soitto oston jälkeen tuntui todella mukavalta ja tuli luotettava suhde liikkeeseen ja myyjään." 

"Myyntitapahtumasta ja liikkeestä jäi hyvä kuva. Hankkimani auto on vastannut odotuksiani kaikilta osin ja kun myyjä jälkeenpäin soitti, ja kyseli onko auto toiminut, olin todella positiivisesti yllättynyt. Aion ehdottomasti suositella ALD-vaihtoautoja ystävilleni." 

Ald vaihtoautot

Valikoimassamme lähes kaikki merkit ja mallit, katso tällä hetkellä myynnissä olevat vaihtoautomme:

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Dodge, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volkswagen, Volvo

Tervetuloa ostoksille reiluun vaihtoautokauppaan!
ALD vaihtoautot © 2009. | aldautomotive.fi
Site by Avenis / Powered by eZ Publish
asdf

Ok