» ALD Takuu

ALD Takuu - huoletonta ajonautintoa vaihtoautolla

ALD Takuu myönnetään kaikkiin myymiimme vaihtoautoihin, jotka ovat myynnissä aldvaihtoautot.fi -sivustolla. ALD Takuun edellytyksenä on, että auto rekisteröidään yksityiskäyttöön. ALD Takuu kattaa auton moottorin ja vaihteiston apulaitteineen. ALD Takuu on voimassa ostohetkestä alkaen 12 kk /20.000 km.

Takuun kohteena on Axus Finland Oy:n myymä käytetty henkilöauto. Auton tulee olla yksityiskäyttöön rekisteröitynä. Takuu myönnetään auton ostajalle eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu sisältää auton moottorin apulaitteineen,
vaihteiston siirtolaitteineen, vetoakselit nivelineen ja vetopyörästöt koteloineen. Apulaitteilla tarkoitetaan moottorin yhteydessä laturia, käynnistintä, polttoainejärjestelmää, sytytysjärjestelmää, elektroniikkalaitteita ja vesipumppua.Takuu ei korvaa auton hinausta.

ALD Takuuta koskevissa kysymyksissä voit kääntyä ALD Teknisen palvelun puoleen.

ALD Tekninen palvelu
Puh. 010 404 2400
teknineninfo.fi@aldautomotive.com

Huoleton tapa hankkia käytetty auto - ALD vaihtoautot

Yksilöidyt takuuehdot

  
Takuun kohde

Takuun kohteena on Axus Finland Oy:n myymä käytetty henkilöauto. Auton tulee olla yksityiskäyttöön rekisteröitynä. Takuu myönnetään auton ostajalle eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu sisältää alla mainittujen auton osien korjauskustannukset, mikäli ne ovat riippuvaisia varsinaisesta takuun kohteesta.
Takuu ei korvaa auton hinausta. Takuu sisältää auton moottorin apulaitteineen, vaihteiston siirtolaitteineen, vetoakselit nivelineen ja vetopyörästöt koteloineen. Apulaitteilla tarkoitetaan moottorin yhteydessä laturia, käynnistintä, polttoainejärjestelmää, sytytysjärjestelmää, elektroniikkalaitteita ja vesipumppua. Takuu ei koske kytkintä eikä akkua. Takuu ei rajoita ostajalle kuluttajasuojalain mukaan kuuluvia osia.

Takuun alkaminen ja voimassaolo

Takuu alkaa auton ostopäivästä. Takuu on voimassa 12 kk tai enintään 20.000 km edellyttäen, että kaikki takuun aikana tulleet määräaikaishuollot on ajallaan suoritettu merkkihuoltopisteessä. Takuu päättyy ajoneuvon omistus- tai hallintaoikeuden siirtyessä kolmannelle osapuolelle.

Takuuseen korjattavat vauriot ja näihin liittyvät rajoitukset

Takuu korvataan laitteen korjaajalle laskua vastaan. Korvauksen edellytyksenä on ennakkoon myyjän edustajalta saatu korjauslupa. Takuu ei korvaa normaalista kulumisesta, huolimattomasta käytöstä ja kiinniajosta aiheutuneita tai tahallaan aiheutettuja vaurioita. Takuu ei korvaa osia, joita auton valmistaja ei ole hyväksynyt käytettäväksi autossa tai niistä aiheutuvia vauriota. Takuu ei korvaa vauriota, jos ne
ovat aiheutuneet sopimattomasta polttoaineesta tai moottorin ylikierroksista. Takuu päättyy välittömästi, mikäli autoa on viritetty tai käytetty kilpailutoiminnassa. Myyjällä on oikeus korjauttaa auto sopivaksi katsomallaan tavalla auton ostohetkellä vallinneeseen kuntoon.

Riitatapausten käsittely

Mikäli takuuta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan on suotavaa olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
Vantaa, Koivuhaka
Ohtolankatu 4, 01510 Vantaa
Puh: 010 40420
Fax: 010 404 2330
vaihtoautomyynti.vantaa@
aldautomotive.com

Työkoneet ja raskaskalusto
Lamminsuontie 1, 01750 Vantaa
Puh: 010 4042 372
vesa.kivioja@
aldautomotive.com

Puh: 010 4042 371
martti.heikkinen@ 
aldautomotive.com 

 
Aukioloajat yhteystiedot-sivulla.

Vantaa, Kaivoksela 
Henkilöautot ja pakettiautot
Vantaanlaaksontie 8, 01610 Vantaa
Puh: 010 40440
kaivoksela@
aldautomotive.com
 
Aukioloajat yhteystiedot-sivulla.

Tampere, Lielahti
Taninkatu 7, 33400 Tampere
Puh: 010 40430
vaihtoautomyynti.tampere@
aldautomotive.com
 
Aukioloajat yhteystiedot-sivulla.

Puheluiden hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (sis. alv 24%).

Site by Avenis / Powered by eZ Publish

asdf

Ok